Followers

Saturday, September 23, 2017

High Tea @ The Stripes Hotel KL

High Tea @ Afternoon tea ni actually its a meal between dinner..
untuk alas perut sebelum tunggu untuk makan malam.
 org kita ckp, minum petang..gituu :)

myna mmg suka3 sgt part meal ni
sbbnya akan ada coffee and macam-macam jenis kek yang kita boleh rasa.
contohnya macam dekat The Stripes Hotel KL yang myna cuba baru-baru ni.



Afternoon tea dekat sini available hari-hari dari pukul 3 hingga 6 petang.
As its started, kami di jamu dengan welcomes drink, 3 jenis kuih dan sandwich.
Then, kami diberi pilihan untuk pilih minuman..
ada capuccino, latte, coffee and tea
myna pilih latte. for sure :)

Kemudian, after we ready for the next, 
their staff akan datang bawa 
sedulang pastries yang cute, cantik dan nampak sgt mengiurkan oi..haha
diorang akan perkenalkan each name of the cakes which i feel so warm. great service!

ok, so after diorang dah perkenalkan kami kena pilih pastri mana yang nak makan
ikut hati nak je setiap satu tu semua letak dlm pinggan..tapi pinggan tak muat
dan nampak tamaknya dekat situ..haha
so myna pilih 4 jenis, 
macaron xda dlm pinggan myna since my doter da kidnap awal2 :D




da ready part yang paling best dekat sini? hihi
those pastries are refillable
their staff akan datang anytime yang kami nak kalau nak tambah any pastries lagi.
and also, not just the pastries, coffee tu pn refillable
agak2 tadi minum latte, lepas tu nk refill tea pn boleh
best kan! ^_^

Harga, RM60 per nett, sekarang they are having a promotions
RM60 untuk 2 orang
Tempahan tru fon sangat digalakkan
 alamat and details hotel myna sertakan dekat bawah

The Stripes Hotel KL
25 Jalan Kamunting
50300 Kuala Lumpur
No fon : 03 2038 0000
http://www.stripeskl.com/

Overall, its a nice place untuk santai dgn family and friends and surely its a good value for money
nice food for a nice evening #majorlove 
Till we meet again  ^_^





No comments:

Post a Comment