Followers

Tuesday, August 22, 2017

Menu Sedap Tony Roma's

hi ♥
selera kita ni ade masanye nak makan western kan,
out dari comfort food kita, nasi lauk.
myna slalu jgk try steak, tp xpenah lagi try bahagian ribs
sbbnye..nampak mcm liat & kering je..xberani nk cuba
 kang da order, xsedap, alah pulakk :D

tp since ramai yang ckp ribs steak Tony Roma's ni sedap sgt2
so apelagi, haritu myna &husband pn pergi terjah
Tony Roma's dekat branch Nu Sentral, mall baru Kl Sentral

ni antara menunya, start appetizers smpai la ke dessert :






 myna & husband order menu

Beef ribs and bbq 1/4 chicken with two side dishes  = RM57.13
steakhouse burger = RM30 (kalau xsilap)
dessert:
Tr's chocolate avalanche = RM15.79







untuk beef ribs tu myna kasi 5 bintang, mmg sedap sgt!
daging sgt lembut, juicy, senang je tanggal dari tulang, xliat langsung..
rasa smokey perapannya seriesly best! makan sekali dgn side dish coleslaw, mash potato
mmg rasa lemak2! nicee
tambahan bbq chicken pun mmg terbaik, ayam still moist & lembut
2-2 protein verywell cooked
for burger pula, myna mmg xsuka burger but hubby mmg die hard fan burger
so far bila dia kate "ok boleh dtg makan lg"
means sedap la tuh :D

yg paling best bila makan dekat sini, ialah kids eats free everyday ^_^
siap dgn ice cream lg..mmg syok la bbygirl tu layan pizza n ice cream dia..
next time mmg nk dtg lagi & makan ribs yg sedap ni!

so here my 1st entry utk foodjourney myna
next place? kalau korang ade cadangan? plis let me know?
appreciate it ^_^
#nakmakansedap2

2 comments: