Followers

Saturday, August 26, 2017

Nasi Daging Bakar Di Sg Buloh

hi ♥
Siapa dekat sini peminat ayam bakar, daging bakar, kambing bakar, ikan bakar?
myna ade tempat makan best nak suggest untuk korang.

Nasi Daging Bakar Plonbox!




Actually 1st try myna makan nasi kaw kaw ni masa hubby bawak balik dari tempat kerja
masa tu da sejuk tp rasa diaaa mmg thumbss up!
ni da sejuk pn sedap..
kalau makan direct dekat kedai mesti lagix3 sedap!!

Till one day, kitorg sampai pun dekat sini..
Kedainya berada di 
Jalan Perusahaan 2, bandar baru Sg Buloh
 waktu operasi hanya pada hari isnin-sabtu
dari pukul 10.30 am - 330pm sahaja
Delivery ada disediakan but hanya cover certain area dekat kl je
korang boleh tgok dekat insta diorang.

Pilihan makanan semuanya terdiri daripada lauk yang dibakar.
Ada juga pemanis mulut dan pilihan air yang menarik
untuk myna, all time favourite ialah daging bakar

daging bakar dia mmg lembut sesangat..kuah berlemak 
makan sekali dengan sambal tu
fuhh mmg pedas terbaik..
dressing timun tu mmg sesuai & lengkapkan lagi sajian
hubby order nasi ayam bakar, pun sedap jugak ok
air myna order thai green tea..nyummmss
next time datang lagi nak try milky mango pulak
nampak meja sebelah order, temptinggg..hihi

Ok, bagi yang plan nak try nnti, ni myna sediakan list hrga & few pic 
tempat makan yang best untuk lunch nih







Untuk kesini
korang just waze "plonbox" je..InsyaAllah jumpa..

Till then..kalau ada tempat makan sedap yang korang tahu
kindly drop your comment^_^
till we meet again 

#nextplace#anyidea

No comments:

Post a Comment