Followers

Thursday, December 22, 2016

Elegant dengan The Bootcut Pants ♥

hi ♥
pilihan seluar ape yg korang ade selain jeans?
Selalunya mmg pilihan yang ade pun jeans je..same goes to meee
selalu nampak rugged je dgn jeans kan
so kali ni myna nk introduce dkt korang one of pants yang sgt la boleh bg effect elegant
serius! 
dah la senang nk match dgn tops, warna pn ade byk pilihan, material? xyah cite..
xpnas, xjarang and xpayah sesusah nk iron.. i like!
cutting bootcut ni mmg boleh bg curve ayu utk sesape yg pkai xkira la dr size s smpai ke xl
ok taknak ckp bebanyak, korang tengok la pic2 dkt bwh ni kalau x percaya ^_^








untuk darlings yang nk try pants ni..jadikan one of pilihan yang ade dkt lemari korang
boleh cari dkt fb kakishopping o insta kaki_shopping tau

p/s : Tops paling sesuai nk match tops yg loose ok ^_-
confirm ayu!
till we meet again 


No comments:

Post a Comment