Followers

Friday, November 18, 2016

Infiniti Pool menarik di KL

Assalamualaikum & hi loves
Honestly xtau nk start macam mana entry ni..haha
surely!! kena asah balik skill blogging ai ni ;P

myna focus je la tentang short getway family kecil kami 2 bulan lepas..
Actually masa tu birthday hubby, pagi tu ttbe tgrak hati nk p vacation 1 family..
tp xnak la p jauh2 ke melaka, PD sana..cuti 2 hari je..
pikir penat travel je lebih nnti..
myna jenis yg kalau p vacation, mmg utk vacation..xnak penat2 kemudian hari..lain la kalau cuti lama (eh celoteh pulak dgn sini)
sO 
Here, myna nak share tempat yg mnejadi pilihan hati untuk shortgetway di KL..
seriusly view tip top harga pn affardoble..ada yang ingt myna stay hotel mahal lagi..ngee


Bdway, hotel ni terletak di antara chowkit dan jalan tar..
nak cari makan senang je..jalan-jalan skit kat bwah tu
ada 1 kedai nasi kandar..berdepan dgn hotel..mmg tebaekk
but soory xingt nama, kalau ingt myna update balik kat sini K.
bdway, coffee shop pn ade je kat bawah hotel ni tau..

ni part paling best, infiniti pool dia best gila..view klcc lagi..cantik!!
orang pn xramai, lama kot kami berendam..mek eca kemain seronok..smpai xnk keluar pool lah,,hehe
Bilik pula, myna amik yang deluxe room, harga dalam RM160
beli dkt agoda je..rasanya kalau standard room baru Rm140
berbaloi kan untuk view mcm tu!
Hotel ni pn mcm baru, so condition bilik n deco semua ok..
just prob masa tu pintu toilet je xleh kunci..tu je la
staff semua ok, friendly sgt..
masa dkt pool tu ready je nak amikkan pic family kitorang..
mmg akan layan korang mcm vip..nice & warm..i like!

So sesapa yang plan nk bercuti kat KL
kalau nk try stay hotel ni..mmg recommend sgt..
berbaloi dgn harga, view n service yang ada!
and oh! nama hotel ni WP HOTEL ^_^
book dkt agoda je olls senang..smpai terus leh check in bilik..hihi

kat sini ade few pic yang myna snap,
xbyk but hope dpt bantu korang survey kalau nk stay hotel ni :)
till we meet again <3

















No comments:

Post a Comment