Followers

Sunday, September 25, 2016

Farm in the city

Assalamualaikum n hi :)

Entry kali ni myna nk share masa pergi Farm in the city haritu
rasanya kalo berdua je dgn husband xtpkir pun nk p tempt2 camni but since da ade princess kecik
ni, kitorg tend to cari tempt2 entertaining yang die boleh belajar + spend time sama2..
happy to see her happy..momsy sgt!

Bdway tempat ni terletak dekat seri kembangan,equine park dalam 30 minit je if naik 
lebuhraya MEX dr wangsa maju
Bayaran masuk utk dewasa mykad RM32 seorang. baby 2 tahun ke bawah free :)

Its a fun place utk spend time dgn anak..
coz byk feeding friendly n diorang mmg bagi je kita pet2 haiwan dkt sini
kura2, ayam, burung, arnab mmg dibiarkan freely je..
paling seronok baby i..dia paling suka dgn arnab..so rilek je die dok usik arnab2 tu ^_^
& oh kambing pn uoll boleh pet2 n feed ok
ada section tu u'r kids boleh tangkap2 ikan guna jaring yg disediakan lagi..menarik sgt
bdway,makanan diorang dah sediakan n get ready je nk bg each time kita masuk tiap feeding section 
so no extra cost nk beli2 makanan haiwan lg^_^
& oohh cafe ade dkt lua n dkt dalam taman ni k..so kalo da pnt jln..dekat dlm pn ada cafe..
Selain haiwan2 yg myna sebut dkt atas td actually ada byk lagi haiwan yg ade dkt sana
Next time mmg plan nk dtg lg..
tggu mek eca besar sikit n boleh wat aktiviti feeding tu sendiri..cant wait :)
here some pic yg smpt myna snap ms dkt sana..x byk coz sibuk melayan princess kecik ni..hee
till we meet again  







kidnap pic dkt ig husband :P

kemain seronok mek tu ;)






No comments:

Post a Comment