Followers

Wednesday, March 27, 2013

Berkenduri dengan dress ♥

hye!
mcm mane dgn holiday?
myna awl2 holiday dah btolak ke penang..wedding classmates ^_^
sblum wedding tu sempat la explore penang sehari dengan makcik2 gojes sekelas..hehe
next entry nnti nk update trip ke penang plak
sbb entry ni nk cerita skit pasal dress.
ok,slalunye if pergi kenduri most of us prefer pkai baju kurung, kurung moden o kebaya kan
why not kite chnge skit kali ni..
still remember dis dress?



oufit ni kalo ikut mcm xlayak la nk bwk p kenduri..huhu
sbb outfit ni sgt la sntai..jln shopping o hangout ngn kwn boleh la..
but then dsbbkan dress ni sgt la sedap dpakai n sejuk myna try cr outer yang outstandig skit utk bwk p kenduri..
n the result:
 mood jd happy sgt sbb outer yg myna pilih dah turn dress ni layak ke kenduri kawin..hehe ^_^
after dis nk grab warna lain plak utk plain dress ni n experiment style2 lain plak ♥
oh utk plain dress ni boleh dpt dkt kakishopping eh
utk outer plak korg boleh cr any sleeveless chiffon yg sesuai :)



till we meet again.
happy freestyle♥

2 comments:

  1. kalau perut muncit tu xdap nak pakai tu...hihihi

    ReplyDelete
  2. xde mslah :) boleh pkai outer yg labuh ifla ^_^

    ReplyDelete