Followers

Monday, July 8, 2013

treat your denim ♥

Assalamualaikum n hye ^_^
lately ni trend denim mmg tgah meletop
g mane2 je nampak ladies pkai denim
jacket, shirt , dress, pallazo o kemeja
aww nmpak trendy n cool sgt!
here myna just nk share ape yg korg boleh buat dgn denim..
especially yg da ade denim dlm bentuk kemeja
so dat boleh la style denim korang in variousss way ♥
oww nk cr denims boleh cr dkt sni okie >> kaki shopping



ni kemeja yg kite pkai mcm bese..loose2 utk hr yg santai :)


ni plak da trade in denim td dgn dress, rase cool lah! eh! P
      





so, korg ape lg..start xperiment wif your own denim
if xde lg,,get one :)
xo



p/s : x sbr nk tggu ramadhan ♥

Monday, June 10, 2013

a kimono+kaftan ♥

Assalamualaikum n hi :)
entry kali ni myna nk perkenalkan our new design : Lily ♥
 those yg nk rase fresh n rare boleh try dis kind of kimono+kaftan look
instead of peplum yg da byk dlm wardrobe :)
n maaybee boleh jd one of raya collections  ^__^




to see more >> kakishopping
happyfreestyle.
xo


Wednesday, March 27, 2013

Berkenduri dengan dress ♥

hye!
mcm mane dgn holiday?
myna awl2 holiday dah btolak ke penang..wedding classmates ^_^
sblum wedding tu sempat la explore penang sehari dengan makcik2 gojes sekelas..hehe
next entry nnti nk update trip ke penang plak
sbb entry ni nk cerita skit pasal dress.
ok,slalunye if pergi kenduri most of us prefer pkai baju kurung, kurung moden o kebaya kan
why not kite chnge skit kali ni..
still remember dis dress?



oufit ni kalo ikut mcm xlayak la nk bwk p kenduri..huhu
sbb outfit ni sgt la sntai..jln shopping o hangout ngn kwn boleh la..
but then dsbbkan dress ni sgt la sedap dpakai n sejuk myna try cr outer yang outstandig skit utk bwk p kenduri..
n the result:
 mood jd happy sgt sbb outer yg myna pilih dah turn dress ni layak ke kenduri kawin..hehe ^_^
after dis nk grab warna lain plak utk plain dress ni n experiment style2 lain plak ♥
oh utk plain dress ni boleh dpt dkt kakishopping eh
utk outer plak korg boleh cr any sleeveless chiffon yg sesuai :)



till we meet again.
happy freestyle♥

Sunday, March 10, 2013

easygoing things ♥

hye ^_^
we meet again.
mcm mane weekend? weekend myna full sbb sabtu dah penuh dgn tanggjwb utama.
so,ahad mmg spend the day to the limit la
kalo x, x ready nk mulakan hari isnin dgn separuh hati pn,,huhu
so, entry kali ini nk cerita skit ttg "easygoing things"
apekah itu?
ok, kdg2 bile keluar kite nk sarung 1 piece baju je kan..xnk blapis2..xnk rimas2
tp still nk nampak style n menarik walaupun simple.
if pkai shirt + jeans je simple sgt..ade hari nk pkai dress tp xnk pkai berlapis2
so, here some easygoing things yg myna nk share dkt kakishopping
dress o blouse
korang just sarung je. xyah nk match dgn cardi, inner o else
contoh blouse, match je dgn jeans n korang totally look minus plain.
even dress, dress ni da siap dgn full lining smpai tgn
so sarung je dress witout rase nk pkai lapisan lain.
its soo easygoing things n korang boleh spend the day dgn selesa + wif style.
take a shot ^_^
here some pic 4 reviews pretties
happy freestyle
till we meet again ♥




















Monday, February 25, 2013

tote bags ♥




hye :)
da lama xceloteh kat sni..byk entry sbnarnye nk update..
tp dsbbkan ksibukan pelajar final year yang sibuk dgn proposal,thesis,sekolah, assgmnt, biss n psiapan b2b
so, terkubur la entry tu dalam kple otak je..huhu
xpe kali ni myna berazam..ade je entry best myna take time utk update..
ms tu ade..kita yg kne cari..kan?
so kali ni nk sembang2 pasal tote bag..hehe
tote bag ni mmg tgah menjadi kegilaan skrg..tmasuk la myna sendiri
sbb ape..sbb bag ni sgt la mesra bg perempuan..
2 je reason yg myna boleh utk support apa yg dikatakan mesranye bag ni..hehe
1st) cube tgok dkt tali pemegang bag ni..lebar x? haa dsbbkan kelebaran tu la yg buat kita syok je jln..kdg2 xsedar pn bwk bag..cube compare dgn handbag yang pemegang kecik..rase tsepit + rimas x?
2nd ) cube tgok plak dkt kelebaran saiz tote bag ni..bab ni mmg superb..sbb korang boleh sumbat je sume benda yang korang rase nk bwk..letak botol air 1 litre pn xde hal..haha
maksudnye..besar la bag ni..senang nk bwk 1..senang nk letak mcm2 satu
lain kata..tote bag mmg owsem
here ade few pic tote bag..
sumber dari kakishopping
if nk order..pm je kat page tu ok ^_^
till we meet again
happy freestyle.