Followers

Saturday, August 27, 2011

Friday, August 26, 2011

hijab stye for hari raya ♥ ♥ (PART I )

ok,seriusly~
cant wait for hari raya..^_^..
its such a special n precious day bile sume family berkumpul...*meriah sakan!
n its the time utk kite bermaaf-maafan dengan ahli-ahi keluarga..
if hari-hari biase kita emm,,kind of berat nak apologi so grab this chance ok:)

aisshh bile slalu blogging ni..rajin plak nk ngomel panjg2..aha:D
so,,straight to the motip title entry,,,hihihi

especially to those yang baru nak cube pkai shawl atau tgah cari style yang sesuai untuk pkai dgn baju raya korang nnti so~here it is ♥ " PART I "
psst : ilham entry from my beloved sisi~mona liexa, mas adura n masz wanie..muaxx
( we pn tgah looking for the best style nk match dgn baju raya )

enjoy experimnting!

















Tuesday, August 23, 2011

we s.u.k.e shopping

i ♥ shopping..pluss "brg sendiri"
especially things yang cantik2..comel2..handbag2,kasut2, baju2, shawl2, gelang2, baju2..
sbb..of coz i kena beli nnti kalo orang lain grab..abes mlepas!....

see we tend to shop a lots of thing and...
all the things mostly prioritynya barang kita sendiri~ ( ye atau mmg? )<<soalan killer



there's nothing wrong dgn bershopping asalkan kita pndai manage duit n so on...
but have u ever3x think bout people around u..terutamanya orang yang dekat dgn korang while korang tgah shopping bgai nak rak...

Ape yang kita slalu fikir ms shopping..
-ni cantik utk aku ni
-nak cari shawl warna ape eh utk baju aku kaler ni ni ni
-eh aku xde brooch ni lg la..

pernah x pkir mcm ni...
- baju ni cantik utk mak
- nk beli untuk akak lah
- brooch ni cantik..beli skali untuk kawan baik :)

pkir2 balik..korang rasa selfish x?
noup i dont think so...
just,,we as a human..we do lots of mistake and the best part is we learn and try to make things better..

so..go shopping utk mereka2 yang korang syg perhaps orang yang selalu teman korang shopping ke mana saja~.^..
bcoz they are the most beautiful thing dat u have in your life~
give them some reward to show how much u  appreaciate n ♥ them. cheeersss^__^

Sunday, August 21, 2011

is not all about the business ♥ ♥

Hye shoppers:)

Ks slalu panggil korang shoppers kan..kan..hmm
ks ingat blog ni not more than just a busness n ks update entry untuk info pasal kaki shopping n new things kat kaki shopping...
Then sumting came up from my mind..why should i limit dis blog,,beautiful itself have their wide meaning..try korang google "beautiful" x pun "cantik"..byk je link2 yang keluar nanti..see betapa widenyeee..hehe


ohh cupcakes..kamu sgt cantik!



mcm quotation ks " we love beautiful things" so ks nak share all the beautiful things yang ada kat around ks xksah la dr segi apa...sbb byk je benda2 yang beautiful around us..but we xpnah pn ade sekelumit nak hargai..just amaze time tu je la..pastu lupe..adeh!-terkena batang idung sendiri;p

"we ll snap n share all the beautiful things around us"


so after dis ks boleh share n learn together gather dgn korang..but still ks nak utamakan fashionn style untuk tatapan korang n shoppers yang ks syg sgt2..muaxx


 nak  jgak inteprame dgn mende cantik..wewewe