Followers

Saturday, October 15, 2011

mcm cite shopaholic lah ♥ ;p

hey ♥

pernah tgok crite shopaholic?
ala.. yg awek cun suke+gile shoping pstu die broke pastu jumpe pakwe..bla..bla..bla..happy ending :D
haha..basiclly bukan nk story pasl tu..tp ade satu tmpat ni yg buat ks ttbe TERgmbarkan mcm dlm cite tu..lol:p
( x la sebiji tp So So)

its warehouse @ garage sale


i never been there coz never tot of thing like dis ada kat msia..haha naif btol -_-
so pergi la ks bersama teman n kawannya setelah megenangkan "nose" yg selalu mnjdi pilihan hati..hehehe


ok,sale tu dibuat kat gudang yg agak besar..n ade satu side whre all gurls sedang ghairah looking for a shoes,clutch,shades n accessories for only RM10,RM20,RM30 n sebelah side lg..space yg besar mcm kilang which penuh dgn kotak2 kasut..ohh what a dayyyy~


i bought 3 shoes for only RM40? percye x..slalunye RM40 nk beli flat pn xlepaskn..haaa
so,if korang dgr pasal garage@warehousesale after dis..jgn lpaskan peluag k..serbu j..worth it x worth it..korang je tao nanti~




 ♥ i wish kaki shoping pn boleh buat mcm tu nanti...ngeeeee**-tggu ade kilang sndiri la k;p




1 kasut bertutup,1 heel n 1 flat :) sy suke!
  

3 kasut = RM40 je okies ;p






P/s : Cheers -ks

3 comments:

  1. aku sorang je kot pompuan pelik yg dtg sane xbeli ape2. huhuhu~ T_T

    ReplyDelete
  2. wah...rm40 boleh dapat 3 pasang kasut...menarik 2...hu..hu....

    ReplyDelete
  3. nonok : sbb ko dtg awl sgt meh
    miss bantal : hehe menarik! :)

    ReplyDelete