Followers

Sunday, August 21, 2011

is not all about the business ♥ ♥

Hye shoppers:)

Ks slalu panggil korang shoppers kan..kan..hmm
ks ingat blog ni not more than just a busness n ks update entry untuk info pasal kaki shopping n new things kat kaki shopping...
Then sumting came up from my mind..why should i limit dis blog,,beautiful itself have their wide meaning..try korang google "beautiful" x pun "cantik"..byk je link2 yang keluar nanti..see betapa widenyeee..hehe


ohh cupcakes..kamu sgt cantik!



mcm quotation ks " we love beautiful things" so ks nak share all the beautiful things yang ada kat around ks xksah la dr segi apa...sbb byk je benda2 yang beautiful around us..but we xpnah pn ade sekelumit nak hargai..just amaze time tu je la..pastu lupe..adeh!-terkena batang idung sendiri;p

"we ll snap n share all the beautiful things around us"


so after dis ks boleh share n learn together gather dgn korang..but still ks nak utamakan fashionn style untuk tatapan korang n shoppers yang ks syg sgt2..muaxx


 nak  jgak inteprame dgn mende cantik..wewewe

No comments:

Post a Comment