Followers

Tuesday, August 23, 2011

we s.u.k.e shopping

i ♥ shopping..pluss "brg sendiri"
especially things yang cantik2..comel2..handbag2,kasut2, baju2, shawl2, gelang2, baju2..
sbb..of coz i kena beli nnti kalo orang lain grab..abes mlepas!....

see we tend to shop a lots of thing and...
all the things mostly prioritynya barang kita sendiri~ ( ye atau mmg? )<<soalan killer



there's nothing wrong dgn bershopping asalkan kita pndai manage duit n so on...
but have u ever3x think bout people around u..terutamanya orang yang dekat dgn korang while korang tgah shopping bgai nak rak...

Ape yang kita slalu fikir ms shopping..
-ni cantik utk aku ni
-nak cari shawl warna ape eh utk baju aku kaler ni ni ni
-eh aku xde brooch ni lg la..

pernah x pkir mcm ni...
- baju ni cantik utk mak
- nk beli untuk akak lah
- brooch ni cantik..beli skali untuk kawan baik :)

pkir2 balik..korang rasa selfish x?
noup i dont think so...
just,,we as a human..we do lots of mistake and the best part is we learn and try to make things better..

so..go shopping utk mereka2 yang korang syg perhaps orang yang selalu teman korang shopping ke mana saja~.^..
bcoz they are the most beautiful thing dat u have in your life~
give them some reward to show how much u  appreaciate n ♥ them. cheeersss^__^

No comments:

Post a Comment