Followers

Thursday, July 14, 2011

Experimenting kemeja ♥

hye shoppers:)
ok,actually ks nak talk pasal shirt yg kite pggil "kemeja" ni..plus if korang nak cari kemeja korang boleh cari kat kaki shoping okies..byk yg menarik..:)


checkers,floral,stripes,plain n so on..






agak2 korang suke x pkai kemeja?majority said "boleh la"..ikut mood..
minoriti said " xminat" xde pn dalam closet i...
mostly kite da set kan mind kite yg kemeja ni utk p keje..utk pkai time malas..
now korang kena buang jauh2 pikiran tu coz ks rase kemeja boleh dipkai in various ways..and buat korang looks more gojes, younger n style!waaa..
korang boleh pkai dgn high waist skirt
boleh jugak dgn superb style pants tapered pants
and also boleh jadikan cardigan yg buat korang look soo vntage n retro..^__^
ok,kemeja as cardigan?ks xpnah dengar..tp why not kite cube..so ks pn try la..the best thing is.. it works!
korang jugak boleh try kemja2 korang n jadikan cardi mase pkai dress or blouse..enjoy experimenting











1 comment:

  1. very nice. .kemeja yg wane putih tu ks ade jual x. .:)

    ReplyDelete