Followers

Monday, June 13, 2011

berani ke nak pkai tapered pants ♥

hey ♥

korang tao x ape tu tapered pants?
tapered pants ni sgt2 sinonim dgn vintage style..pants ni tersgt2 la nice..ks pn in ♥ dgn pants ni..hehe
we do jual pants ni..tp da sold out..perhaps to get more stock soon.^__^
xramai yg brani cube pants ni..so ape kate ks bg instructions sikit so korang boleh la try pkai pants yg tersgt2 la superb style ni!




first: pastikan pants tu fit u well

- maksudnya xterlalu kecik bawah die or xterlalu besar dgn korang..means fit korang btol2 la   kan~.^
- pastikan pants ni btol2 fit waist korang..xmo besar2 or grlebeh2 okiess





second: matchkan dengan tops yg sesuai

- korang boleh try kemeja yang cute2..exp: flowery kemeja or plain
- boleh jugak match dgn shirt..pastikan shirt tu just simple2 je..dun want glitter2 or blink2 okies..
- paling penting..do 'tuck in your tops'



third : jgn lupe kasut

- complete it with your heels..it ll show your confident n classy~
- flat boleh diterima utk santai2..








senang je kan syg2 sume...
have a try


7 comments:

  1. tp yg ala2 gempal..sesuai ke u?

    ReplyDelete
  2. sure..tp make sure jgn pkai dgn fkat nanti nmpak rendah:)
    yg penting confident sygs^^

    ReplyDelete
  3. alo..cik fa suka tapered pants..
    but cik fa punya peha bsr la..
    so xsesuai kn

    ReplyDelete
  4. boleh je..sbb tapered pants ni kat atas die mmg besar ckit:)

    ReplyDelete
  5. tq bg tips..sblom ni sy xpena try pn pkai tapered pants ni..nanti nak cube la..hehe

    ReplyDelete