Followers

Saturday, April 9, 2011

Wearing Maxi Dress ❤

Hye shoppers:)


u suke maxi dress?i suke;p


                                                                  cantik kan?


well, i dedicate post ni especially to those yg already fall in love n penggemar maxi dress:)
well dalam KS pn korang boleh pilih lots of maxi dress rite:)..*pomote kejap..hee
then bile da beli xkesah la kat mane..mesti dok tpikir

*nak gaya mcm mane ni ek?
*tudung ape yang sesuai?
*nak pakai bile pulak?
*nak pakai cardi ke inner?
*kasut?
so n so on...:)


i know how its feel..coz i pn salah sorang yang tgah dilemma..ngeeee:p
so search punya search....i found sumting mybe can be usefull for me +gurls n women out there..
Actually maxi dress ni xsemestinya kita pkai bila ade event or dinner or sumting yang grand or bla..bla..bla..
kita boleh pakai masa p keluar beli brang dapur, p shoping, p hag out n of coz dating>.<..heee
asalkan kita pandai gayakan n nampak suitable dgn keadaan n situasi(same la tu kan)

one of my dilemma skrang is nak pkai wif inner or cardi?
and finally i decide to wear my floral maxi dress wif cardi nanti...:)yeayyyy





coz i nak sumting yang buat i nampak xterlalu over...wink2:D


here some review for those yang nak try pakai cardi dgn maxi dress..hopefully dpt membantu^.^

*nota penting : pastikan cardi yang korang pilih tu pilihan warna yang sesuai,x terlalu tebal (bukan jarang okes) and suit dengan maxi dress korang...:)mcm kat bwh ni..

















**slmat mencuba for me n u:)

No comments:

Post a Comment